MATERIAbcn us presenta un nou curs de rutes culturals per viatjar a la història més antiga de Barcelona; la Barcino romana. Aquest curs consta de 3 sessions, la primera sessió a l’octubre la dediquem a la Barcino soterrada.

fotos iti Cerdà 005Començarem el nostre curs introduïnt la colònia de Barcino en el context de l’imperi romà i en la geografia europea. Ho farem gràcies als materials que trobarem al MUHBA (Museu d’Història de Barcelona) creat al 1943 a la plaça del Rei. Un viatge en el temps ens portarà a la Barcino romana a través dels seus carrers, tallers, clavegueres i cases. Després de visitar el MUHBA farem una pausa per esmorzar i continuarem el matí visitant la Via Sepulcral Romana. Es tracta d’una via secundària on a banda i banda trobem diferents monuments funeraris. Aquesta visita ens permetrà entendre cóm eren les vies de comunicació en època romana i cóm tractaven els romans el món funerari.

 

 


Data: 17/10/2015
Hora: 10:00-13:00
Lloc: Ciutat Vella

Com arribar-hi:

metro l4- jaume I

Més informació
Carregant mapa...


Reservar aquesta activitat

Les reserves per internet ja no estan disponibles per a aquesta activitat. Contacti'ns per telèfon o e-mail per a reservar.


Més :

No hi ha activitats en aquesta secció