MATERIAbcn us presenta un nou curs de rutes culturals per viatjar a la història més antiga de Barcelona; la Barcino romana. Aquest curs consta de 3 sessions, la segona sessió al novembre la dediquem a la Barcino soterrada.

 

Copia de fotos iti Cerdà 058Farem una ruta guiada pels voltants de la colònia visitant les restes de l’aqüeducte, les restes de la muralla i les seves torres de defensa. Barcino, com totes les colònies romanes, tenia unes infraestructures ben dissenyades i construïdes per tal de garantir la defensa de la ciutat. Aquesta ruta ens permetrà descobrir els vestigis d’aquestes infraestructures romanes. Al centre cívic Pati Llimona trobem una de les portes de la muralla de Barcino, la porta de mar. Una de les darreres intervencions arqueològiques per Ciutat Vella ha descobert que al costat d’aquesta porta i fora muralles existia un conjunt termal dels segles I-II d.C. A més de la porta de mar i el conjunt termal veurem també altres construccions com un magatzem soterrani vinculat al port.

 

 

 

 


Data: 14/11/2015
Hora: 10:00-13:00
Lloc: Ciutat Vella /Barri Gòtic

Com arribar-hi:

metro L4- jaume I, metro L3-liceu

Més informació
Carregant mapa...


Reservar aquesta activitat

Les reserves per internet ja no estan disponibles per a aquesta activitat. Contacti'ns per telèfon o e-mail per a reservar.


Més :

No hi ha activitats en aquesta secció