MATERIAbcn us presenta un nou curs de rutes culturals per viatjar a la història més antiga de Barcelona; la Barcino romana. Aquest curs consta de 3 sessions, la darrera sessió al desembre la dediquem a la Barcino soterrada.

 

fotos iti Cerdà 051Dediquem la darrera sessió del curs a parlar del dia a dia dels habitants de Barcino. Visitarem la Domus de Sant Honorat on es conserven les restes d’aquesta gran casa senyorial i diversos locals comercials del segle IV. Aquest espai fou inaugurat al 2010 i permet entrar dins d’una domus romana a través d’una passarel·la que circula pel jaciment. Si bé la domus de Sant Honorat ens portarà a un espai de lleure per la família romana com era el jardí de casa, la domus del carrer Avinyó ens porta a l’espai de presentació de la família romana. Mosaics, un triclini i un cubiculum ens esperen per continuar parlant de la vida quotidiana dels habitants de Barcino.

 

 

 

 


Data: 19/12/2015
Hora: 10:00-13:00
Lloc: Ciutat Vella /Barri Gòtic

Com arribar-hi:

metro L4- jaume I, metro L3-liceu

Més informació
Carregant mapa...


Reservar aquesta activitat

Les reserves per internet ja no estan disponibles per a aquesta activitat. Contacti'ns per telèfon o e-mail per a reservar.


Més :

No hi ha activitats en aquesta secció