Font Montjuïc MATERIA bcn i P de Picnic us ofereixen una nova experiència cultural on història i gastronomia s’uneixen. Gaudiu de l’espectacle únic i màgic de la Font de Montjuïc amb un picnic ben cultural. Començarem l’activitat amb una ruta guiada per Montjuïc on parlarem dels orígens de la muntanya, del castell de Montjuïc, de les pedreres i les fontades. Repassarem els moments històrics de la muntanya com l’Exposició Internacional de 1929 o els Jocs Olímpics de 1992. El Palau Nacional, les columnes de Puig i Cadafalch o el Pavelló Mies van der Rohe són alguns dels monuments que ens acompanyaran durant la ruta.

Com que de tant caminar ens agafarà fam acabarem la ruta guiada amb un picnic ben a prop de la Font Màgica. P de Picnic és una empresa que es dedica a fomentar l’experiència del picnic a Barcelona, ells ens portaran la “Picnic box“, una experiència gastronòmica a l’aire lliure. Imagineu un sopar amb embutits de primera qualitat mentres la música, els colors i les formes de la Font Màgica us impregnen d’emoció. Us ho perdríeu?


Data: 12/06/2015
Hora: 20:00-22:00
Lloc: Montjuïc MNAC

Com arribar-hi:

Escales davant entrada principal del MNAC

Més informació
Carregant mapa...


Reservar aquesta activitat

Les reserves per internet ja no estan disponibles per a aquesta activitat. Contacti'ns per telèfon o e-mail per a reservar.


Més Rutes culturals:

No hi ha activitats en aquesta secció