caixaforum-barcelonaL’essència d’Europa davant els teus ulls a través d’objectes d’una època que va durar més de 1000 anys d’història. CaixaForum organitza l’exposició “Els Pilars d’Europa. L’Edat Mitjana al British Museum “i Matèria Bcn t’endinsarà i et desvetllarà els secrets dels seus objectes. Faràs un fascinant viatge al passat.
L’Edat Mitjana ha deixat empremta en els nostres imaginaris, en les nostres sèries preferides, en els nostres llibres més apassionants, té un punt de fosc i de fascinant que ens atreu i els objectes portats del British Museum juntament amb les explicacions del o la guia de Matèria Bcn descobriràs molt més sobre aquesta època que va comportar canvis polítics, econòmics, culturals i intel·lectuals.
Des de l’any 400 al 1500, des de Portugal fins a les ciutats-estat italianes, passant pel nord d’Escòcia, contenen formes de vida molt diferents i ens ha deixat castells de pedra, catedrals, obres d’art, paraules, topònims i molt més que descobriràs durant la visita guiada al llarg de 260 objectes inèdits que expliquen la base del que avui és Europa.

Informació i reserves: info@materiabcn.com / 699.51.91.86 o 629.81.33.22


Data: 26/03/2017
Hora: 10:00-11:30
Lloc: Montjuïc

Com arribar-hi:

Metro L1/L3 _Plaza Espanya

Més informació
Carregant mapa...


Reservar aquesta activitat

Les reserves per internet ja no estan disponibles per a aquesta activitat. Contacti'ns per telèfon o e-mail per a reservar.


Més Activitats escolars:

No hi ha activitats en aquesta secció