Menú-km-web-300x199MATERIA bcn i P de Picnic us ofereix una nova experiència cultural on història i gastronomia s’uneixen. Els diumenges són per gaudir de la ciutat, de la natura, de l’aire lliure i en família! Per això us proposem fer una sortida cultural per descobrir un parc de la ciutat i acabar amb un picnic ben cultural.  P de Picnic és una empresa que fomenta l’experiència del picnic a la ciutat de Barcelona. Ens ofereixen les “Picnic box” amb embotits de primera qualitat perquè grans i petits podeu gaudir d’un bon picnic a l’aire lliure un diumenge d’estiu.

El diumenge 24 de maig anirem al Parc del Laberint d’Horta per descobrir els jardins més antics de Barcelona. Explicarem la història d’un marquès que va transformar uns camps de conreu en uns jardins romàntics. Ens perdrem i ens trobarem pel laberint d’Horta. Gaudirem de l’aigua, la natura i l’aire lliure del parc. I de tant caminar segur que ens agafa fam! Acabarem amb un picnic organitzat per P de Picnic amb embotits de primera qualitat!


Data: 24/05/2015
Hora: 11:00-13:00
Lloc: Horta-Guinardó

Com arribar-hi:

Pg Castanyers, 1, bxs

Bus; 185, 27, b19, 60, 73

Més informació
Carregant mapa...


Reservar aquesta activitat

Les reserves per internet ja no estan disponibles per a aquesta activitat. Contacti'ns per telèfon o e-mail per a reservar.


Més Tallers Familiars:

No hi ha activitats en aquesta secció