Casal dels infants RavalAquest 2014 MATERIABCN compleix tres anys de vida i per això hem pensat celebrar-ho d’una forma ben especial! Us oferim una ruta benèfica on es lliurarà el total de la recaptació al Casal dels Infants del Raval. Un cop més la nostra feina a peu de carrer ens fa veure la realitat dia a dia i això ens porta a col·laborar amb les entitats que treballen per millorar aquesta realitat.

El Casal d’Infants del Raval és una entitat social i ciutadana que treballa al costat dels infants i joves amb més dificultats, ho fan des de la convicció que qualsevol infant o jove pot tirar endavant si rep el suport que necessita. El Casal el forma una associació de voluntaris/es ja que és un projecte col·lectiu basat en la generació de compromís i en a implicació de la ciutadania.

IMG_0139És per això que us volem fer partícips d’aquesta implicació amb la nostra ruta benèfica; Veniu a gaudir d’una ruta pel passeig de La Rambla, parlarem d’aigua i rieres, de les muralles de Barcelona. Veurem edificis modernistes i singulars i parlarem dels dels seus orígens, descobrirem què s’amaga al seu darrere. No us perdeu aquesta ruta que passejarà entre La Rambla, el Liceu i la Plaça Reial.


Data: 01/06/2014
Hora: 11:00-13:00
Lloc: Ciutat Vella

Com arribar-hi:

Més informació
Carregant mapa...


Reservar aquesta activitat

Les reserves per internet ja no estan disponibles per a aquesta activitat. Contacti'ns per telèfon o e-mail per a reservar.


Més Rutes culturals:

No hi ha activitats en aquesta secció