descarga (3)MATERIA bcn i P de Picnic us ofereix una nova experiència cultural on història i gastronomia s’uneixen. Us presentem una ruta guiada pel Born, antic barri de la Ribera ple d’històries i secrets medievals. Farem un repàs a la història del barri i a peu de carrers, carrerons i placetes per acabar amb un picnic ben cultual al parc de la Ciutadella. El Born amaga els secrets de la Barcelona gremial, dels mercaders del carrer Montcada, de la construcció de la Catedral del Mar i dels pescadors a peu de platja. Veniu a descobrir tots aquests secrets i més entre llums i ombres nocturnes.

I de tant caminar ens agafarà fam així que acabarem amb un picnic al parc de la Ciutadella. P de Picnic és una empresa que fomenta l’experiència del picnic de Barcelona, ells ens portaran la “Picnic box“; una experiència gastronòmica amb embotits de primera qualitat per gaudir d’un sopar relaxant a l’aire lliure.


Data: 30/05/2015
Hora: 19:00-21:00
Lloc: Ciutat Vella

Com arribar-hi:

metro l4- jaume I

Més informació
Carregant mapa...


Reservar aquesta activitat

Les reserves per internet ja no estan disponibles per a aquesta activitat. Contacti'ns per telèfon o e-mail per a reservar.


Més Rutes culturals:

No hi ha activitats en aquesta secció