Vistes des de la Guerra Civil

Vistes des de la Guerra Civil és un itinerari per conèixer Barcelona a vol d’ocell. Des del Parc del Guinardó tindrem unes grans panoràmiques sobre l’àrea metropolitana de Barcelona del Llobregat al Besòs i del mar a la muntanya. Parlarem de l’evolució històrica i urbana d´aquesta ciutat que va nèixer com un petit enclau comercial i que s’ha convertit en una gran capital de la Mediterrànea. En el punt més alt del Parc trobarem un petit tresor amagat durant anys per barraques; les bateríes antiàeries del Turó de la Rovira. Aquestes infraestructures militars que han aguantat el pas del temps ens portaran a parlar de la Guerra Civil i el seu impacte sobre Barcelona. No us perdeu aquesta oportunitat per conèixer la ciutat i un fet històric que la va marcar durant anys. Veniu a conèixer la bateria antiaèria? Tindrem unes vistes espectaculars de Barcelona durant el capvespre,be les millors vistes de BARCELONA. Es un lloc mágic, no t’ho perdis. Us hi esperem!

PREU :Aquest tour funciona sobre la base de donacions. Al final, pot donar-li al guia el sent que val la visita. Tenim la confiança suficient perquè puguis decidir el valor

Informació i reserves: info@materiabcn.com / 629.81.33.22 o 699.51.91.86

 


Data: 21/09/2018
Hora: 18:30-20:15
Lloc: Parc del Guinardó

Com arribar-hi:

Autobus nº28

Més informació
Carregant mapa...


Reservar aquesta activitat

Les reserves per internet ja no estan disponibles per a aquesta activitat. Contacti'ns per telèfon o e-mail per a reservar.


Més Rutes culturals:

No hi ha activitats en aquesta secció