BarçaUn itinerari històric, cultural i original! Lliguem la història del Barça amb la història de Barcelona, t’atreveixes?

MATERIA bcn us ofereix una ruta diferent basada en el llibre “La Barcelona blaugrana” de l’historiador Carles Vinyas. Una forma de redescobrir la història de Barcelona de la mà del Barça.

Vols conèixer on es va fundar el FC Barcelona? On i per què celebren els seus seguidors els èxits de l’equip? En quin hotel es va allotjar un dels futbolistes més destacats de la història del club? On es troba la seu social que va ser clausurada per la policia? Quina cerveseria va acollir les reunions de la junta directiva entre 1910 i 1914? On es van fabricar les primeres pilotes que van utilitzar els jugadors del Barça? Perquè es van fer les primeres tertúlies de futbol a una administració de loteria de la Rambla?

Si vols descobrir-ho vine a fer la ruta guiada a peu “La Barcelona blaugrana per Ciutat Vella”. Podràs conèixer les anècdotes de la història del FC Barcelona que s’amaguen a La Rambla i els seus voltants.

Punt de Trobada: davant Palau de la Virreina, les Rambles 99

Informació i reserves: info@materiabcn.com  629.81.33.22 (Maria)

 


Data: 29/09/2018
Hora: 11:00-12:30
Mapa no disponible


Reservar aquesta activitat

Les reserves per internet ja no estan disponibles per a aquesta activitat. Contacti'ns per telèfon o e-mail per a reservar.


Més Rutes culturals:

No hi ha activitats en aquesta secció