Passejada foto-històrica a Ciutat Vella - COMPOSICIÓ I FOTO UR

Secrets de Ciutat Vella és un itinerari imprescindible per descobrir i reviure la història de tres barris de Ciutat Vella; el Raval de contrastos, el Gòtic monumental i el modern barri del Born.

Amb aquest itinerari per Ciutat Vella coneixereu d´una forma il·lustrada la història de Barcelona, descobrireu curiositats amagades entre aquests tres barris i entendreu la configuració de l´actual Ciutat Vella. Parlarem d’història, d’art, d’arquitectura, de societat i reflexionarem en veu alta.

L’tinerari començarà a la Plaça dels Àngels on diferents equipaments culturals ens envoltaran per explicar-nos les transformacions més modernes del Raval. Baixarem per eixos històrics com el carrer del Carme o el carrer Hospital on ens traslladarem al segle XV per explicar l’Hospital de la Santa Creu, el primer gran hospital de la ciutat. Tot seguit ens espera la Boquería, el primer mercat fixe de Barcelona, creuarem les Rambles i ens endinsarem en un barri gòtic històric i monumental. Ens esperen històries de romans, de nobles i d’artesans entorn de la Catedral i la Plaça del Rei. Finalment creuarem la Via Laietana i acabarem en el barri de gremis, mariners i nobles; el Born, un barri que al segle XIV va voler aixecar la seva pròpia catedral, Santa Maria del Mar. Acabarem el recorregut en un espai emblemàtic i simbòlic com és el Fossar de les Moreres.

Preu:6,00

Informació i reserves: info@materiabcn.com / 629.81.33.22

 


Data: 06/10/2018
Hora: 10:00-13:00
Lloc: Ciutat Vella

Com arribar-hi:

Més informació
Carregant mapa...Més Rutes culturals:

No hi ha activitats en aquesta secció