Aquest estiu 2013 MATERIAbcn us ha preparat diferents cicles temàtics per fer pasar la calor!

Si us agrada la fotografia, si preferiu l’art i l’història o si sou uns enamorats d’Antoni Gaudí no us ho penseu! Tenim els cicles que us interesan per aquest estiu 2013!

MATERIAbcn ha programat 3 cicles diferents dedicats a la Història i la Fotografia, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i la figura i arquitectura d’Antoni Gaudí. Quin t’agrada més?

CICLE; DISSABTES AL MNAC

altiro2000_mnac-arte-barcelonaEl MNAC comprèn totes les arts (pintura, escultura, dibuixos, gravants, fotografia…) i té la missió d’explicar un discurs global de l’art català, des del romànic fins a mitjan del segle XIX.

Per conèixer a fons aquest discurs global sobre l’art català no us perdeu aquest cicle dividit en 3 sessions. Cada sessió consta d’una visita guiada de 2 hores que es realitzarà un dissabte al mes de 17h a 19h.

CICLE D’ HISTÒRIA I FOTOGRAFIA NOCTURNA

IMG_20130316_203010Per a combatre la calor de l’estiu, MATERIAbcn i Joan Torrens us hem preparat un cicle de fotografia nocturna dividit en 3 sessions. Cada sessió consta d’una visita guiada de 3 hores que es realitzarà un dissabte al mes de 20h a 23h.

 

CICLE; DIUMENGES DE GAUDÍ

141142_materia_fotoFichaAquest estiu 2013 volem aprofitar per descobrir la figura d’Antoni Gaudí i el seu monumental llegat a la ciutat de Barcelona i voltants amb aquest cicle dividit en 6 sessions. Cada sessió consta d’una ruta o visita guiada de 2 hores que es realitzarà 2 diumenges al mes d’ 11h a 13h.