A partir del mes de maig del 2015 us oferim una nova experiència cultural on història i gastronomia s’uneixen; les rutes amb picnic.

Menú-km-web-300x199Gràcies a la nova col·laboració amb P de Picnic us podem oferir les nostres rutes guiades però ara amb un llaminer final i és que acabarem amb un picnic a l’aire lliure. P de Picnic és una empresa que fomenta l’experiència del picnic a Barcelona. P de Pícnic  vol maridar la gastronomia i l’ aprofitament del espais públics. És un projecte adreçat a aquelles persones que vulguin gaudir del seu entorn més immediat gaudint de productes gastronòmics de qualitat i proximitat. Considerem que el pícnic es una bona manera de compartir amb la família i amics un moments d’entreteniment i conversa a l’aire lliure a través de la gastronomia. P de Picnic ens ofereix les “Picnic box“; una experiència gastronòmica i un estil de relació. El nostre producte es presenta en una caixa per a 2 persones, aquesta s’anomena Pícnic Box i ofereix 3 opcions de menú: Box Ibèrics, Box Km.Cat i Box Kids. Són caixes composades per productes de qualitat, amb un format pràctic i divertit.

Fruit d’aquesta col·laboració entre MATERIA bcn i P de Picnic us oferim les següents activitats;

  • Secrets del Born amb picnic; Durant els mesos d’estiu dediquem un dissabte al mes a gaudir de les llums i ombres del Born entre històries i secrets amb un picnic.
  • Parcs i picnic en família; Durant els mesos d’estiu dediquem un diumenge al mes per gaudir en família de l’aire lliure, la història i la natura de Barcelona amb un picnic.

Si sou un grup d’entre 10 i 30 persones també us podem fer una ruta a mida acabant amb un picnic a l’aire lliure. En aquest cas ens podeu demanar pressupost a info@materiabcn.com i ens ajustarem a les vostres necessitats.