Taller de trencadís

Taller de trencadís

MATERIA bcn us ofereix una sèrie de tallers familiars pensats perquè pares, fills, tiets, nebots, avis, etc. gaudeixin tots junts de la ciutat a través d’activitats culturals. La nostra oferta de tallers familiars es divideix en:

    • Tallers “Història i Fotos”: Aquest taller consta d’una ruta guiada per diferents espais de la ciutat amb un discurs adaptat a un públic familiar. Alhora que descobrim la història de Barcelona, el nostre fotògraf Joan Torrens us ensenyarà a fer les millors fotografies amb exercicis molt divertits i originals amb la càmera de fotos.
    • Tallers “Modernisme i trencadís”: Aquest taller consta d’una primera part on s’experimenta amb la tècnica del trencadís al taller “trencadísbcn”, fareu el vostre propi mosaïc modernista que us emportareu a casa com a record. Seguidament pujem i visitem el Park Güell per buscar els espais més emblemàtics d’aquest monument modernista.
    • Tallers “Història i Manualitats”: Aquest taller es fa conjuntament amb Arqueonet. Consta d’una primera part on es fa una ruta històrica per la Barcino romana o la Barcelona medieval i d’una segona part on fareu un mosaïc romà, un vitrall medieval o experimentareu com treballen els arqueòlegs.

PROPERES ACTIVITATS

No hi ha activitats programades en aquest moment.