MATERIA bcn és una empresa de joves emprenedores formada per Maria Vallverdú i Maite García. La nostra formació acadèmica i àmplia experiència en el sector cultural a Barcelona és el nostre segell de qualitat.  

Maria Vallverdú Segura (Verdú, 1981)

Maria Vallverdú SeguraLlicenciada en Història per la Universitat de Barcelona l’any 2005. Actualment cursant la llicenciatura de Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya. Professionalment es dedica des de l’any 2002 a la gestió cultural de Barcelona. Amb l´empresa de serveis educatius Ciut´art ha realitzat tasques culturals per a diversos museus de la ciutat de Barcelona amb la conseqüent especialització en història, art, urbanisme i societat de Barcelona. Ha treballat en diferents museus de Barcelona; Museu d’Art Contemporani de Barcelona, Museu Frederic Marés, Fundació Joan Miró, Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona i Museu d´Història de Barcelona. En tots ells ha realitzat tasques de recepció, informació, coordinació d’ equip i visites guiades.

Maite García Bordería (Barcelona, 1983)

Maite García Bordería

Llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona l’any 2006.Obtenció del Diploma d’Estudis Avançats l’any 2008 pel treball d’investigació sobre: “la reraguarda al Pallars, fets de la Guerra Civil”. Ha col·laborat en diferents investigacions històrques sobre la Guerra Civil amb el Centre d´Estudis Lacetans. Autora del llibre :”La Guerra Civil al Pallars. Comitès i trinxeres al Jussà i al Sobirà (1936-1939)” i altres artícles per revistes històriques. Professionalment es dedica des de l’any 2006 a la gestió culrual de Barcelona. Amb l´empresa de serveis educatius Ciut´art ha realitzat tasques culturals per a diversos museus de la ciutat de Barcelona amb la conseqüent especialització en història, art, urbanisme i societat de Barcelona. Habilitada com a guía oficial de turisme amb el num. 2856 durant la convocatòria 2012.

Maite i Maria de MATERIA bcn

Maite i Maria de MATERIA bcn

Ambdues ens vam associar al 2011 per fundar una nova empresa de serveis culturals: MATERIA  bcn .