locale09Avui us volem parlar dels barris de la Ribera i Sant Pere. Que aquests barris estan de moda no és pas cap secret, però us heu fixat atentament amb les seves botigues?

Des de MATERIA BCN,us oferim una ruta per als ulls inquiets!! Una passejada per Ciutat Vella on descobrirem comerços singulars, diferents, de disseny i molts d’ells made in Barcelona.

Comerços amb encant, espais únics i botigues de creadors amb idees noves i innovadores. Visitarem des d’una galeria artesana de luxe fins a un taller que crea reciclant el rebuig passant per uns petits encants amb objectes únics i curiosos.
Avui us volem destacar dos espais de la nostra ruta; la Bitcha creativa i Color Triciclo.

-La Bitcha Creativa va néixer a mitjans del 2005 de la inquietud per canalitzar la creativitat i coneixements dels seus creadors, dissenyant articles i objectes innovadors, divertits i al fet que al seu torn tinguessin una sortida comercial.

Des del principi, La Bicha Creativa està formada per, María Isabel Sabatini (Maisa), José Sabatini i Pablo Trepat.

Maisa és l’ànima de La Bicha Creativa i la generadora de tot el relacionat amb ella; amb títol universitari de Dissenyadora Tèxtil, ha desenvolupat la seva carrera professional dins el món del disseny tèxtil i compta amb àmplia experiència en la indústria tèxtil.

Ha desenvolupat tasques en diferents àmbits, des del disseny, confecció, gravat i estampat de teles, així com la creació de dissenys originals i coloracions per encàrrec.

Josep, il·lustrador, és el creador de la imatge de La Bicha Creativa.

Pablo, enginyer, realitza múltiples activitats dins de La Bicha Creativa; des encarregar-se de les compres de material, participar en la presa de decisions, donar suport a tota la logística necessària per a participar de fires i mostres, col·laborar en la producció de les peces, etc.

-COLOR TRICICLO ;
El cor de COLOR TRICICLO són dues encantadores italianes establertes a la ciutat de Barcelona;Adele Giuntini i Costanza Nannoni.
Color Triciclo és un taller/ galeria d’art, joieria d’autor i upcycling que va veure la llum el mes de febrer del 2015.
Adele Giuntini i Costanza Nannoni emergeixen com a grup artístic l’any 2010 i el 2013 desideixen fer el pas a les instal.lacions efimeres a objectes que romanguin i es revaloritzin en aquella persona que els porta. Centren les seves pulsions creatives en la joieria, reforçant el concenpte d’upcycling, es a dir sostenibilitat i transformació de materials pobres com a motors d’unes obres que fugen de lusar-llençar-usar.triciclo09

Adele Giuntini néixer a Florència el 1985. Es va graduar a l’Escola d’Art de Florència, en 2004/2005.

Costanza Nannoni néixer a Florència el 1986. Es va graduar a l’Acadèmia de Belles Arts de Florència el 2011, amb especialització en escenografia.

Color Triciclo va néixer de la unió de les formes individuals d’Adele i Costanza. Ells volien combinar la seva investigació en el món de l’art amb el reciclatge. Com a grup han partecipat en molts esdeveniments culturals a Toscana. El 2012 va entrar a participar en el projecte del Museu del Riciclo’s. En 2013, a l’abril, s’exhibeixen “arbre” Cicle a Roma. És una instal·lació d’art format a partir d’un arbre fet amb materials de reciclatge per al Festival Internacional d’Art i reciclatge, Riscarti, amb la col·laboració de les ciutats de Madrid i Barcelona.
Adele Giuntini i Costanza Nannoni assistir als cursos curts a l’Escola de Birmingham de la joieria on van obtenir una especialitat en la fabricació de la joieria en plata; Fent de Muntatge i Ajust asimètric Pedres; Les pàtines inspiració japonesa a la premsa de Format Formes; Incrustació decoratiu i Superposició; Joieria de la resina acolorida; CAD Rhino.
Des d’agost de 2013 les seves joies estan en línia a la galeria d’NDI a Bournemouth.
El 2013 de setembre que estan participant en el projecte: Artistar joies.
El November 2013 Tricicle presenta l’obra d’art / instal·lació d’art Tree_ciclo irripetibile, ma ricombinabile (Tree_ciclo únic, però pot combinar de nou.) Al Festival Internacional ReciclaMadrid al Centre d’Arts de La neomudèjar d’Atocha amb la col·laboració del Festival Riscarti Roma.
Al desembre del mateix any, el Tricicle exhibeix les seves joies dins el projecte JOIES PER A UN MÓN MÉS SOSTENIBLE per l’ART Festival DRAP al CCCB Centre de Cultura Contemporània de Barcelona durant un mes.
El projecte del taller/ galeria d’art neix es estreta relació amb el medi ambient; entenen el reciclatge no només com la reutilització de materials de rebuig sinó també com un filó creatiu per a una constant experimentació i reinterpretació de formes i materials existents. L’espai situat a tocar de la plaça de Sant Agustí es encantador!!!

triciclo24Descobrireu peces que aparentment estaven destinades a morir i que són revaloritzades i se’ls dona novament vida

https://www.facebook.com/Color_Triciclo-1528704694056901/timeline/ 

T’ho perdràs?
Més informació: info@materiabcn.com / 699.51.91.86 o 629.81.33.22